friends.kawan. :)

Sunday, May 9, 2010

5 perkara yang aku suka buat bila aku boring .

Assalamulaikum wahai manusia sekalian alam . .hehe . .hari isnin nih . .aku benci tol ari isnin . . bencii . .haha . okay . .entry yang aku buat kali nih lain sikit . .rrr . .aku nak cakap apa yang suka buat time aku boring . .(keboringan melampau!!) let cekithaut~~~~


  • aku SUKA nyanyi lagu sambil melalak tak tentu pasal (hahahah~)
  • aku SUKA baca majalah/buku/novel bermula dari mukasurat paling belakang (betoll nih . x caye sudah .:D)
  • aku SUKA belek2 baju kakak aku and pastu aku tak kemas balik (kejam2! :D)
  • aku SUKA bukak youtube and cari cerita hantu pastu aku biar jer pc aku terbuka sbb aku takot nak tutup balik (hahahha~)
  • aku SUKA try buat makanan/minuman yang aku tak penah buat .kalo x sedap,,aku buang jer . .hahahha . .

p/s:jangan buat apa yang aku buat nih . tak baik untuk kesihatan korang . lebih-lebih lagi yang nombo 4 tuh . .kang tak pasal2 bil karan korang naik . .hahahha . .


ok . .that all . bye~

4 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..tertarik dgn point no 2...I pun suka gak wat mcm tu...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AEROBIK

i'm ORDiNary! said...

haha . ye ke?? tu lahh . .semua org kata sy pelik time sy buat camtu . haha~

umie said...

nang pelik..hehhe

i'm ORDiNary! said...

pelik hoe? hahah . malu eah pas post entry cmtok . .:DD

Related Posts with Thumbnails