friends.kawan. :)

Thursday, May 6, 2010

accident yg kasi block aku punya jalan!!!




errrr . .ngeri2 . .





omaigoddddddddddd . .naseb bek aku tak lalu . kalo tak,,kompom muntah punyerrr . .





aiiiiiiiiikkk .. helmet jerr??kepala???





Assalamualikum para pembaca blog aku sekalian alam . .entry aku kali nih pasal accident/kemalangan yang berlaku dekat tempat aku tengah hari tadi . .perghhhh . .
(*mood aku dah spoil . .)
korang layan gamba jer lah erkk . .


p/s:harap maaf ..semua nombo plat kenderaan kat dalam gamba tuu xleh beli nombo 4D . .haha . .

nota tapakkaki:tengss beriban-riban to bro yadiy sebab kasi aku guna gambo nih . .excident tuh kat depan umah dier jerr . .:D Setakat nih,,aku maseh tak tahu mangsa tu hidup atau x . .heh . .

8 comments:

Ismail Noh said...

Mudah-mudahan hidup. Kalau naik moto nih biasanya dapat level yang paling teruk sekali. Yang naik kereta, takat terkejut je. Kalau teruk pun sebab tak pakai talipinggang.

www.ismailnoh.com

i'm ORDiNary! said...

a ah . tula . doa kan jer la . yg excident tu cina . .agak terok gk td . x sggup nk lalu . rasa ny mmg terok kot . tgk motor jer dh dpt agak dah . .org yg guna kereta selamat jerr .

NiZaM LiMiTeD said...

waahhh..menakutkan.
dah la saye ni nak ke mane2 suka merempit.

akak2 abang2 yg bawak kete jgn la langgar saye ek..=p

i'm ORDiNary! said...

iyerr . .sy pon merempit gak . dgn ababg sy . .haha . .
haha . pandai la bawa motor , jgn laju sgt , .
safety first! :D

kazirinkato said...

teruk jugak moto 2...insyaAllah semua selamat...


http://www.ceritasekupang.blogspot.com/

i'm ORDiNary! said...

insyaallah . .tp,,denga2 org yg guna motorsikal tu dh meninggal la .

syafiqah safri said...

ya Allah, memang kena berhati3 kan :(

i'm ORDiNary! said...

a ah . tu lahh . .kesian gk tengok . .sedeh . pilu hati .

Related Posts with Thumbnails