friends.kawan. :)

Wednesday, May 5, 2010

DEAR MATHS,,,YOU SUCK!


Assalamualikum dan kasiin selamat semua . .:DD ..macam biasa lah . .entry aku kali nih agak dasat gak tajuk dia . .oh yeahh . .

DEAR MATHEMATICS,,YOU SUCKS!

KOrang suka tak balaja mathematics??kalo aku,,aku tak suka . .(*aku ngaku . haha .) Tapi aku yakin,,85% orang yang baca blo aku nih nanti kompom tak setuju punyer dengan kenyataan aku tuh . .banayak orang cakap,,mathematics nih senang . .uwwaaa...senang ke??bagi aku,,kalo x kasi aku pecah kepala,,sudah lahh . .aku memang tak nak belaja subjek math nih. .aku tak suka .
tak suka!
tak suka!!! .
hahah . . tak tahu la macam mana nak cakap . aku nih 15 tahun dah hidop,,sekali pun aku tak pernah dapat GREEN dalam report card aku . .asyik-asyik RED jerr . .dari tadika,,sekolah rendah sampai lah sekolah menengah nih . waa!! .Mesti korang tak cayer kan??hehe . .aku rasa aku nih dah tahap tak leh di atur lagi kot poblem aku nih . hehe . .aku dah kaji dah weai . .kalo aku menghadap buku mathematics aku selama 30 minit,,fuhhhh . .mahu tak kejang kepala hotak aku nih . .

waa. . . math . .u suck . .
DEAR MATHS,,
i hate u . .
i hate u . .
can u stay away from me plishh??
plishhh . .
can u??

huhhh~~~

2 comments:

Studentslife said...

i love math tapi malas nak belaja keh2

i'm ORDiNary! said...

hahah . .sy x suka math n tak nak blaja math lagi . .wahhaha . .

Related Posts with Thumbnails