friends.kawan. :)

Wednesday, May 5, 2010

hari ini aku sangat MALUUUUU

asslamulaikum semua . .huahua . di hari yang ceria n cerah ini,,aku ingin menucapkan selmat pagi/petang/malam kepada semua pembaca-pembaca blog aku . .ok . .aku tak nak cakap melalut-lalut lagi. . err . .macam mana nak mula eahh . . hehe . .macam nii . .

di pagi hari yang indah lagi berflower-flower,,aku seperti biasa la . jalan kaki pegi sekolah .. kira-kira dalam 5 minit jer pegi sekolah ni . sebeno nya,,aku guna motorcycle pegi sekolah . .well . budak-budak zaman sekarang la katakan . .hehe . .


tadaaaaaaa..
haa . ni lah satu-satu nya kenderaan yang aku guna untuk pegi sekolah . heh . .santekk kan???santek takk???haha . .(*perasan aku nih ,. nih abg aku punya . aku tompang jer . haha)

okay2 .. aku rasa aku dh jaoh mencarut nih . .hehe . .back to topic . .

lepas jer aku parking motor kt bawah ghumah (*rumah) neneksss aku,,aku p la jalan kaki nak g sekolah . .tengah syok syok dan sambil senyum-senyum ala-ala kambing tak minum susu kat orang yang lalu lalang kat situ . . jalan punya lah jalan . .tiba-tiba,,



Dusssshhhhhhhhhhhhh . . .

korang rasa kan,,apa yang jadik kat aku??heheh . . agak-agak nya apa eahh??hahah . .

yaaaa . .aku tahu apa yang bermain di fikiran korang . .ya . .aku JATOH . hah . aku jatoh punye lah dasatt stail nyer . .kalah kalo bryan nickson lomas diving .(diving ker??aku lantak jer . hehe . ) . .perghh . .sakit kaki aku weii . .sampai bengkak . .naseb bek lah tak banayak sangat orang tengok . kalo tak,,malu aku . .haha .. mana lahh nak letak muka . hehe .. ada lah jugak hamba-hamba allah yang baik tolong aku . haha . .malu weii . .hahah , korang dapat bayangkan tak kalo korang yang jatoh??kat area school kita lagik tuh . .alahaiii . . haha .. naya aku . .ok . .choww . .:)

2 comments:

PeMbUnUhSeNyAp said...

jalan tengok mamat ensem kt situ memang la jatuh..

i'm ORDiNary! said...

aisehmen . .kalo tengok laki ensem kompom masok longkang punyerr . .heh ..

Related Posts with Thumbnails