friends.kawan. :)

Thursday, May 6, 2010

EMERGENCY . .lai lai lai . .elegan marii~~~






Lai lai lai!!jualan murah2!(ini blog,,bukan PASARAYA. . jgn keliru . haha . ). .hehe . errkk . .assalamualaikum semua . .selamat petang . .hari nih entry aku agak dasat gak . .bukan emergency betol-betol tau,, . hehe . .aku nak buat announcement nih . .khas kepada peminat skuter or elegan lahh . .aku nak buat announcement tentang ada seorang kawan aku nih nak jual die punyer body elegan dia . .ermm . murahh jer .. bawah nih aku listkan detail dia keyhh . .

  • HARGA - RM120 .. (murah siottt!!)
  • JENIS KENDERAAN - ELEGAN(MODENAS)
  • THEMES/COLOUR - CASTROL/HIJAU

okay . .kalo boleh dia nak pembeli dari sarawak terutama sekali area *sarikei . .kalo nak,,boleh kontex aku/dia . .dia kata,,time die buat cover tu,,hargi dia dalam RM5++ .. jadi,,bagi aku,,RM120 tuh dah kire murah la . .murah kott . .kalo boleh,,aku nak jer beli . .tapi malang,,aku hanyalah pengguna motorsikal kaler kuning mcm kat entry aku yang lepas tuh . .hehe . .aku pun ada gk angan nak beli skuter macam nih . .cantik+kiut+sweet+elegan . .sebab tu la dipanggil elegan . .kalo aku pakai kan..terasa macam ada aura yang mantap gitu . hehe . .(*perasan2!!) . .atas tuhh,,ada gambar yang berkenaan dengan tawaran aku tuh . .pada pembaca2 blog,,tolong lak kasi link sy nih kt spa2 yg berminat nak beli . .:))

sekian,,terima kasih . .
nota tapakkaki gajah:kalo boleh,,add fb n ym aku k . nanti bincang2 . .harga tu HARGA MATI . .xleh tuka dh . offer aku tamat pada 1 JUN 2010 . .sekian..terima kaseh. . :)





10 comments:

Aidi-Safuan said...

body je ker? ingatkan harga motor tadi. terkejut gak. :P

i'm ORDiNary! said...

perghh..body jer..gheheh . .kalo moto tuh x mungkin harga tu . .:D

akihiko said...

ingatkan moto skali rm120
haha
kalau moto 120 da angkat skali da pakai pos laju
XD

akihiko

i'm ORDiNary! said...

ekekekkeke . ..haha . .kalo 120 kompom sy beli trus . .beh nih . .:D

-[miracle]- said...

body je ke? :P
haha. :D
xde moto laa. xle nak beli. :P

aNNiE iS aiNiey said...

body jer . .haha .
moto tarakk .
kalo moto..rm1500 . .:)

Hafiz Ismi said...

nice!! nk beli.. tp motonya xde plak.. hehe~

aNNiE iS aiNiey said...

beli . beli . haha . .moto tak yah . cover jer . . wakaka . .:D

deatH_luVer said...

adesh..same jek dengan dorang.....ingatkan motor tuh....

aNNiE iS aiNiey said...

hahaha . jgn terpedaya yew . kalo jual moto tuh,,sy gitau . :)))

Related Posts with Thumbnails