friends.kawan. :)

Wednesday, May 26, 2010

Aplication kat FESBUK .


ASsalamualaikum . halo kawan-kawan . :D entry kali nih nak cakap pasal applicatin baru yang annie jumpa kat facebook . .applicatiOn BUKAN BLACKBERRY (BBB) . OKAY .

Application nih membolehkan anda buat status macam yang annie punyer nihh .


HOho . .best kan? haha . walau pun bukan Black Berry yang betol-betol,tapi creator application nih memang nak kasi kita perasan sekejap . .hehe . .bak kata creator dier,,

"Bukan BlackBerry (BBB) adalah aplikasi ringan yang dibuat untuk update status dan menambahkan tulisan "via Bukan BlackBerry" di bawahnya. (diperuntukkan bagi mereka yang merasa iri dengan para pengguna BlackBerry)."

HOho . nih . kaw-kaw ..best . g try . mula-mula memang susah nak paham benda nih . try punyer try,,dapat gak~ haha

ok . good luck . :D

p/s: perasan jap . agak-agak bila leh pakai BLACK BERRY yang btol-betol? hahah . :D

4 comments:

kurts89 said...

hahaha..
mcm best plak..
nanti aku tryyyy..

nurul harnani said...

hai.. lawak pon ade kan... hehe

anyway.. nice blog la.. follow u.. follow me back,.. klu sudi.. salam ukhuwah ye..

kacang said...

hahaha.
macam best je

aNNiE iS aiNiey said...

kurts:ya . .sila2 . :D
nurul:a ah..tu la . .tp best..hehe . tq . :)
kacang:mmg best . :D

Related Posts with Thumbnails